Tapahtumien gaala

Ensimmäiset Pohjoisen parhaat -palkinnot jaetaan Pohjois-Pohjanmaan parhaille tapahtumille 5. toukokuuta Tapahtumien gaalassa Uudella Seurahuoneella klo 19. Tunnustusta on luvassa kaikkiaan seitsemässä kategoriassa; gaalassa palkitaan parhaat kulttuuri-, urheilu-, business- ja messutapahtumat, vuoden tapahtumajärjestäjä, yleisön suosikkitapahtuma sekä tapahtuma-alan kiinnostava avaus tai teko erityismaininnalla.

Yleisö saa ehdottaa ja äänestää omia suosikkejaan Kalevan Pohjoisen parhaat -sivustolla 17. huhtikuuta asti. Arvovaltainen ja monialainen asiantuntijaraati valitsee ehdotusten pohjalta voittajat.

Cocktail-henkisen illan juontaa Sampo Marjomaa ja tunnelmia rytmittää housebändi. Gaalaan ovat tervetulleita niin alan ammattilaiset kuin muutkin aihepiiristä kiinnostuneet. Dress code: Smart Casual.

Liput 35 € (sis. toimitus- ja eteismaksut) Lyyti-järjestelmän kautta.

Hanki lippusi täältä.

Tapahtumien Gaala
5.5.2017 – klo 19.00. K-18
Uusi Seurahuone, Oulu

Kuulumisia

30.03.2017
Ensimmäiset Pohjoisen parhaat -palkinnot jaetaan Pohjois-Pohjanmaan parhaille tapahtumille toukokuussa Tapahtumien…
29.03.2017
Kulttuuritapahtumien kehittämishanke Tapahtumien Hubi avaa ideahaun Pohjois-Pohjanmaalla toimiville tapahtumajärjestäjille. Haulla tavoitellaan kehittämispilotteja, jotka edistävät kulttuurisponsorointia, uusia…
17.01.2017
Yhteisöllisen kaupunkikulttuurin projekti Tapahtumien tehdas pyörähti mukavasti käyntiin 20. tammikuuta.…